Wolters Kluwer Memo Update Service

Gratis updates

De Wolters Kluwer Memo Update Service houdt de abonnee op de Wolters Kluwer Memo reeks gratis op de hoogte van de meest recente wijzigingen in Wolters Kluwer Memo’s. De service bestaat uit een website en e-zine.

Actueel

Bij het Fiscaal Memo en Sociaal Memo van Wolters Kluwer staan updates met wijzigingen van en aanvullingen op de inhoud van het Wolters Kluwer Memo die na het verschijnen ervan bekend zijn gemaakt en ook al in werking zijn getreden. Onder het kopje Vooruitblik vindt de abonnee alle belangrijke tarieven, bedragen en percentages voor een komende peildatum (bijvoorbeeld 1 januari of 1 juli). Het paragraafnummer dat bij een update vermeld wordt, verwijst naar de laatst verschenen editie van het desbetreffende Memo.

Wolters Kluwer

Voor Fiscaal Memo en Sociaal Memo verzorgen wij de informatie in de vorm van een handzaam document. De informatie verwerken wij in de eerstvolgende editie van onze Memo’s. Zodra die editie verschenen is bij Wolters Kluwer, verwijderen wij de informatie van de website.

Met de Wolters Kluwer Memo’s en Wolters Kluwer Memo Update Service beschikt de abonnee altijd over de meest actuele‚ essentiële gegevens binnen zijn vakgebied.

Wolters Kluwer Shop