Wolters Kluwer Memo Update Service

Gratis updates

De Wolters Kluwer Memo Update Service houdt de abonnee op de Wolters Kluwer Memo reeks gratis op de hoogte van de meest recente wijzigingen in Wolters Kluwer Memo’s. De service bestaat uit een website en e-zine.

Actueel

Bij een Wolters Kluwer Memo op de website is er een kopje  ‘Wijzigingen’ en een kopje ‘Vooruitblik’. Onder het kopje Wijzigingen staan updates met wijzigingen van en aanvullingen op de inhoud van een Wolters Kluwer Memo die na het verschijnen ervan bekend zijn gemaakt en ook al in werking zijn getreden. Onder het kopje Vooruitblik vindt de abonnee alle belangrijke tarieven, bedragen en percentages voor een komende peildatum (bijvoorbeeld 1 januari of 1 juli). Het onderdeelnummer en het paginanummer die bij een update vermeld worden, verwijzen naar de laatst verschenen editie van het desbetreffende Memo.

Fiscaal Memo Update Service

Wolters Kluwer

Voor Fiscaal Memo en Sociaal Memo verzorgen wij de informatie onder de kopjes Wijzigingen en Vooruitblik. Die informatie verwerken wij in de eerstvolgende editie van onze Memo’s. Zodra die editie verschenen is bij Wolters Kluwer, verwijderen wij de informatie van de website.

Met de Wolters Kluwer Memo’s en Wolters Kluwer Memo Update Service beschikt de abonnee altijd over de meest actuele‚ essentiële gegevens binnen zijn vakgebied.

Wolters Kluwer Shop