Salarissoftware & Apps

Softwareontwikkeling

Eikelboom & De Bondt IT Services BV houdt zich bezig met het bouwen en ondersteunen van salarissoftware en online rekentools. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het produceren en onderhouden van fiscale standaardsoftware voor de B2B-markt. Onze kracht is het snel en betrouwbaar implementeren van actuele en specifieke kennis in onze softwareoplossingen.

Salarissoftware

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het maken van gecompliceerde loonberekeningen, het voeren van salarisadministraties en software voor het maken van fiscale en financiële berekeningen.

Zo ontwikkelen wij speciale software die ingezet wordt bij de loonheffingencontrole. Onder de naam PayCheck hebben wij software ontwikkeld waarmee pro forma loonberekeningen kunnen worden gemaakt.

Ook voor het voeren van de complete salarisadministratie maken wij al jarenlang het softwarepakket Salarisadministratie. Tot 2018 werd onze salarissoftware door Wolters Kluwer uitgegeven. Per 1 januari 2018 hebben wij alle uitgeeftaken van Wolters Kluwer overgenomen.

Apps voor Apple en Android

Ook voor smartphones en tablets ontwikkelt Eikelboom & De Bondt apps op het gebied van financiën en belastingen. Zowel voor Android als voor iOS kunnen wij maatwerkapps ontwikkelen of standaard-apps voor een breed publiek. Voor Wolters Kluwer hebben wij de Fiscaal Memo App en de RJ App ontwikkeld.

ABL Kas

Wij zijn trots op onze jarenlange samenwerking met diverse publieke instellingen. Onder de naam ABL KAS ontwikkelen wij al sinds 1994 een elektronisch kasboek. Het programma helpt u om eenvoudig uw decentrale kassen bij te houden en gegevens uit te wisselen met de centrale administratie. Eenvoudig voor de dagelijkse gebruiker, krachtig voor de administrateur!

Online rekentools

Een snelle rekentool op uw website waarmee u meer bezoekers op uw website krijgt? Wij bouwen de rekentool graag voor u!

Synergie

De combinatie van onze drie bedrijven geeft ons een unieke positie in de markt. Dit stelt ons in staat voor onze totale IT-dienstverlening gebruik te maken van producten en kennis die wij elders binnen Eikelboom & De Bondt ontwikkelen, schrijven en onderhouden.

Helpdesk

De helpdesk van Eikelboom & De Bondt IT Services BV staat graag klaar voor al uw inhoudelijke vragen over onze software.
De helpdesk is op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:30 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.

Eikelboom & De Bondt IT Services BV
Postbus 473
3830 AM Leusden
Telefoon: 033 – 8200 223
Telefax:   033 – 4946619
E-mail helpdesk: helpdesk@edb.nl