Paycheck

Snel en nauwkeurig

Onder de naam PayCheck brengt Eikelboom & De Bondt professionele software op de markt om snel en makkelijk complexe loonberekeningen te maken. Salaris, uitkering of pensioen, bruto-netto en netto-bruto voor zowel werknemer als werkgever. Natuurlijk volgens de geldende wet- en regelgeving. Het programma rekent de invoer direct door en de berekeningen staan overzichtelijk op het scherm.
Een ideaal hulpmiddel bij bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken of om de effecten van urenwijzigingen, de werkkostenregeling of van deelname aan een pensioenregeling voor het netto-inkomen te berekenen.

Met Paycheck kunt u bruto–netto en netto–bruto salarisberekeningen maken over het kalenderjaar waarvoor de aangeschafte licentie geldt.

Deze unieke versie van Paycheck onderscheidt zich van alle andere pro forma loonberekeningsproducten: in één programma kunt u berekeningen maken over het lopende kalenderjaar en over de vier voorafgaande jaren. Niet met meerdere applicaties in gebruik, maar met alles in één programma. Met slechts één invoer kunt u de diverse jaren overzien. Prominente accountants- en administratiekantoren maken al gebruik van PayCheck 5.

Met deze webapplicatie kunt u online eenvoudige pro forma loonberekeningen maken. Een ideale marketingtool voor op uw website.

Prijzen

Onze salarissoftware is alleen verkrijgbaar in abonnementsvorm. U dient de software steeds per kalenderjaar af te nemen, een abonnement loopt stilzwijgend met een kalenderjaar door, tenzij tijdig schriftelijk opgezegd.

De prijzen voor de software luiden als volgt:

  • PayCheck 1: € 375 per jaar exclusief btw
  • PayCheck 5: prijs op aanvraag
  • PayCheck Web: prijs op aanvraag.

Bij meer dan 5 licenties hanteren wij een aantrekkelijke kortingsstaffel. Prijswijzigingen voorbehouden.

Neem voor een bestelling of vragen over onze leveringsvoorwaarden contact op met onze helpdesk of vul het formulier in.

Maatwerk

Aanpassingen in looncomponenten, het inbouwen van speciale regelingen of van de kleuren in uw huisstijl? Alles kan met PayCheck! Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact

Neem contact op met onze helpdesk voor meer informatie over PayCheck of het plaatsen van een bestelling.

De helpdesk is op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:30 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.

Eikelboom & De Bondt IT Services BV
Postbus 473
3830 AM Leusden
Telefoon: 033 – 8200 223
Telefax:   033 – 4946619
E-mail helpdesk: helpdesk@edb.nl