Taxlive Corona

Kennisplatform voor de fiscalist

Covid-19

Door de uitbraak van het coronavirus Covid-19 heeft het kabinet noodmaatregelen genomen om getroffen ondernemers, organisatie en particulieren te ondersteunen tijdens de coronacrisis. In het dossier Corona op TaxLive staat een overzicht van alle nieuws- en achtergrondartikelen die samenhangen met het coronavirus. Het dossier werd twee jaar lang dagelijks geactualiseerd door de redactie van TaxLive.

Maatregelen

Een van de onderdelen van het dossier Corona op TaxLive zijn vijf themapagina’s waarin de diverse maatregelen van het kabinet tot doorlopende artikelen zijn verwerkt. Het betreft de volgende vijf themapagina’s:

  • Maatregelen belastingheffing formeel
  • Maatregelen belastingheffing materieel
  • Maatregelen sociale zekerheid
  • Financiële maatregelen voor ondernemers
  • Financiële maatregelen voor particulieren

Eikelboom & De Bondt Auteurs BV verzorgde binnen de redactie van TaxLive de inhoud van deze vijf themapagina’s voor Wolters Kluwer. Per 1 januari 2022 is het actualiseren van deze themapagina’s gestopt. De pagina’s zijn nog wel te raadplegen op Taxlive.

TaxLive Corona

TaxLive

TaxLive is dé online community voor de hoog gekwalificeerde tax professional werkzaam bij advieskantoren, bedrijven, overheid en rechtspraak. TaxLive onderscheidt zich van andere fiscale media door journalistieke primeurs, premium nieuws en ingezonden publicaties.

Kruisbestuiver
Met dit gratis open platform investeert Wolters Kluwer in de toekomst van fiscaal Nederland. TaxLive is een ‘kruisbestuiver’ waar adviseurs, inspecteurs, rechters, studenten, wetenschappers en vertegenwoordigers uit de politiek in een makkelijk toegankelijke omgeving elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen delen en standpunten en meningen kunnen uitwisselen.

TaxLive