Apps voor Apple en Android

Ontwikkeling

Voor smartphones en tablets ontwikkelt Eikelboom & De Bondt IT Services BV apps op het gebied van financiën en belastingen. Voor Android en voor iOS kunnen wij zowel maatwerkapps ontwikkelen als standaard-apps voor een breed publiek.

Fiscaal Memo App

Voor Wolters Kluwer hebben wij de Fiscaal Memo App ontwikkeld, de meest actuele versie van Fiscaal Memo van Wolters Kluwer.

De Fiscaal Memo App bevat de complete informatie uit het gedrukte Fiscaal Memo, maar is ook een waardevolle uitbreiding van het vertrouwde Fiscaal Memo in boekvorm. Zo kan de gebruiker heel eenvoudig en snel in het Fiscaal Memo de informatie vinden waar hij naar op zoek is. Ook kan hij favoriete paragrafen gemakkelijk markeren en direct raadplegen. Daarnaast bevat de app altijd de meest recente feiten & cijfers en een vooruitblik naar nieuwe cijfers. Naast alle informatie uit het gedrukte Fiscaal Memo bevat de Fiscaal Memo App ook een praktische toevoeging, in de vorm van een groot aantal rekenmodellen. Met de rekenmodellen kan de gebruiker alle feitelijke gegevens uit Fiscaal Memo meteen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Eikelboom & De Bondt IT Services BV is verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de app. Al vele jaren voert Eikelboom & De Bondt Auteurs BV de redactie van Fiscaal Memo. U vindt de Fiscaal Memo App in de App Store van Apple en Google Play voor Android.

Fiscaal Memo App

RJ App

Voor Wolters Kluwer hebben wij de RJ App ontwikkeld, die aansluit bij het naslagwerk Richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Met de app heeft de gebruiker de richtlijnen waaraan de jaarrekening wettelijk moet voldoen altijd digitaal en kan hij snel zoeken, vergelijken, annoteren en zelfs e-mailen.

RJ APP

Contact

De helpdesk van Eikelboom & De Bondt IT Services BV staat graag klaar voor al uw inhoudelijke vragen over onze software.
De helpdesk is op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:30 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.

Eikelboom & De Bondt IT Services BV
Postbus 473
3830 AM Leusden
Telefoon: 033 – 8200 223
Telefax:   033 – 4946619
E-mail helpdesk: helpdesk@edb.nl