Salarissoftware

Jarenlange ervaring

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij software voor het voeren van de salarisadministratie. Jaarlijks passen wij de programma’s aan aan de ontwikkelingen op het gebied van de sociale en fiscale wet- en regelgeving. Ook de technologische vernieuwing van de software behoort tot het takenpakket van Eikelboom & De Bondt IT Services BV. Wij hebben een eigen professionele helpdesk ingericht. Wilt u onze salarissoftware koppelen aan uw eigen programma’s? Of een programma specifiek laten aanpassen aan uw wensen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Met Salarisadministratie voert u een complete salarisadministratie volgens de geldende wet- en regelgeving. Het elektronisch verzenden van de aangifte loonheffingen geschiedt via het gratis meegeleverde programma KEBV. Voor het elektronisch ter beschikking stellen van loonstroken en jaaropgaven aan werknemers vanuit Salarisadministratie stellen wij de website Salariscentrum.nl ter beschikking.

Met PayCheck kunt u verschillende berekeningen maken: salaris, uitkering of pensioen, bruto-netto en netto-bruto. Het programma rekent de invoer direct door en de berekeningen staan overzichtelijk op het scherm. Een ideaal hulpmiddel bij bijvoorbeeld sollicitatie-gesprekken of om gevolgen van urenwijzigingen of effecten van deelname aan een pensioenregeling voor het netto-inkomen te berekenen.

Prijzen

Onze salarissoftware is alleen verkrijgbaar in abonnementsvorm. U dient de software steeds per kalenderjaar af te nemen, een abonnement loopt stilzwijgend met een kalenderjaar door, tenzij tijdig schriftelijk opgezegd.

De prijzen van de software luiden als volgt:

  • Salarisadministratie: € 999 per jaar exclusief btw
  • PayCheck 1: € 375 per jaar exclusief btw
  • PayCheck 5: prijs op aanvraag
  • PayCheck Web: prijs op aanvraag.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Neem voor een bestelling of vragen over onze leveringsvoorwaarden contact op met onze helpdesk of vul het formulier in.

Helpdesk

De helpdesk van Eikelboom & De Bondt IT Services BV staat graag klaar voor al uw vragen over Salarisadministratie of PayCheck.

De helpdesk is op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:30 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur.

Eikelboom & De Bondt IT Services BV
Postbus 473
3830 AM Leusden
Telefoon 033 – 8200 223
Telefax   033-4946619
E-mail helpdesk: helpdesk@edb.nl