Bedrijf

Over ons

Eikelboom & De Bondt (EDB) is een financieel gezonde en groeiende onderneming met een hoog ambitieniveau. In het realiseren van onze doelstellingen steunen wij op de kennis, ervaring en inspanningen van onze medewerkers. Daarom zijn de mensen die bij ons werken de sleutel tot ons succes. Dagelijks leveren zij vol enthousiasme uitstekende producten en diensten voor onze klanten. Hierdoor kunnen wij als onderneming succesvol zijn en blijven.

Informeel en uitdagend

Binnen Eikelboom & De Bondt stimuleren we een informele en uitdagende cultuur waarin mensen met plezier samenwerken, elkaar inspireren en een hoge mate van professionaliteit weten te bereiken. Wij geven volop de ruimte aan gedreven mensen met hart voor de zaak en onze klanten.

Maatschappelijk betrokken

Eikelboom & De Bondt (EDB) is betrokken bij tal van maatschappelijke initiatieven binnen de gemeente Leusden en omstreken. Zo is EDB al jaren als Vriend betrokken bij de Mixed Hockey Club Leusden, sponsort EDB Golfclub De Hoge Kleij, de Stichting Bach Leusden en de Huiskamer van Leusden en is EDB Tuingezant van Theater De Tuin in Leusden. We ondersteunen het Groot Leusdens Dictee van de Rotaryclub Leusden en doen mee aan leuke events als Dorpsgolf Leusden (georganiseerd door de Rotaryclub Leusden) en de Leusden Spring Rally (georganiseerd door Kiwanis Leusden). Ten slotte proberen we ieder jaar een paar leuke matches te sluiten op de Matchbeurs Leusden.

Ons bedrijf

Wij zijn al actief sinds het begin van de jaren zestig van de vorige eeuw en zijn er gepast trots op dat klanten van het eerste uur nog steeds door ons worden bediend. Het bedrijf staat sinds 1994 onder leiding van Erik Eikelboom en Tim de Bondt.

Eikelboom & De Bondt is uniek van opzet vanwege de combinatie van drie bedrijven die elkaar aanvullen en versterken en waarbij uitgebreide kennis van fiscale en financiële wet- en regelgeving de bindende factor is. Eikelboom & De Bondt heeft op dit moment, naast Erik en Tim, 19 medewerkers. Ons hoofdkantoor is prachtig gelegen in de bossen van Leusden en toch slechts 500 meter verwijderd van de oprit naar de A28. De bedrijfscultuur omschrijven wij als klantgericht, informeel en no-nonsense.

Missie

Eikelboom & De Bondt bestaat uit drie onderdelen die elkaar aanvullen en versterken: Fiscaal Financieel Adviseurs, IT Services en Auteurs. Deze samenstelling zorgt voor brede kennis over belastingen, sociale zekerheid, financiële planning, financiële en administratieve organisatie en softwareontwikkeling. Eikelboom & De Bondt wil haar klanten van waardevolle informatie en hulpmiddelen voorzien in de vorm van gedrukte of elektronische informatie (Content & Redactie), financiële dienstverlening (Administratie & Belastingadvies) en/of software (Salarissoftware & Apps).