De Arnhemseweg (N226) vanaf de stoplichten bij de A28 richting de Ruitenbeeklaan en Schutterhoeflaan is gereconstrueerd. Ook de toegang naar de Ruitenbeeklaan die naar ons kantoor leidt is aangepast. U bereikt ons kantoor alleen nog via de parallelweg. De toegang naar de parallelweg is bij de stoplichten bij de A28, vlak bij de oprit naar de A28 richting Zwolle.

Dus ook als u vanuit Woudenberg/Leusden-Zuid over de N226 naar ons kantoor rijdt, moet u doorrijden naar de stoplichten bij de A28 en daar het voorsorteervak naar rechts richting A28 Zwolle kiezen. U rijdt dan de Lockhorsterweg in.

Komt u van de A28 (afrit 6 Leusden-Zuid) uit Utrecht, neem dan onderaan de afrit de linkerbaan naar links en kies vervolgens het voorsorteervak rechtdoor richting de oprit A28 naar Zwolle (en dus niet de twee banen rechtsaf richting N226 Leusden/Woudenberg). U rijdt dan de Lockhorsterweg in.

Komt u van de A28 (afrit 6 Leusden-Zuid) uit Zwolle/Apeldoorn/Amsterdam, ga dan onderaan de afrit links onder de snelweg door en kies vervolgens het voorsorteervak links richting de oprit A28 naar Zwolle (en dus niet richting Leusden/Woudenberg de N226 rechtdoor). U rijdt dan de Lockhorsterweg in.

U rijdt de Lockhosterweg in…

U rijdt een paar meter de Lockhorsterweg in richting het bos en gaat dan rechtsaf (nog voor de oprit links naar de A28 en de torenhoge zendmast) de parallelweg op. De eerste afslag links op de parallelweg bij het huis met de groene dakpannen is de Ruitenbeeklaan. Er staan witte pijlbordjes met ons huisnummer 7a erop.

Klik op de foto voor een vergroting.