Om te helpen de verspreiding van het coronavirus onder controle te houden, hebben wij een paar maatregelen genomen in lijn met de adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet:

  • geen handen schudden, strikt afstand tot elkaar houden en overige aanbevolen hygiënemaatregelen
  • we beperken de contacten met onze klanten op ons kantoor en doen besprekingen zo veel mogelijk telefonisch of via videobellen
  • onze medewerkers werken zo veel mogelijk thuis en zijn in ieder geval per e-mail bereikbaar

In principe is ons kantoorpand op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur geopend, maar het kan incidenteel voorkomen dat we ook gedurende deze tijden gesloten zijn wegens onderbezetting. Per e-mail zijn we prima bereikbaar. We verzoeken u eventuele stukken zoveel mogelijk per post naar ons te sturen (Postbus 473, 3830 AM Leusden) of een scan daarvan naar ons te mailen. Komt u toch tijdens de openingstijden van ons pand stukken brengen, deponeer deze dan in de daarvoor bestemde kratten. Kleinere stukken kunnen ook in de brievenbus bij het toegangshek of voordeur worden gedeponeerd. Wij houden ons strikt aan de eis om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en verlangen dat ook van u.

Alle maatregelen betekenen dat onze dienstverlening soms wat anders verloopt dan u van ons gewend bent. We rekenen op uw begrip!