Om te helpen de verspreiding van het coronavirus onder controle te houden, hebben wij een paar maatregelen genomen in lijn met de adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet:

  • geen handen schudden, strikt afstand tot elkaar houden en overige aanbevolen hygiënemaatregelen
  • we beperken de contacten met onze klanten op ons kantoor en doen besprekingen zo veel mogelijk telefonisch of via Zoom
  • onze medewerkers werken zo veel mogelijk thuis en zijn in ieder geval per e-mail bereikbaar

Wij hanteren voorlopig aangepaste fysieke openingstijden. In principe is ons kantoor op werkdagen tussen 08:30 en 15:00 uur geopend, maar het kan incidenteel voorkomen dat we ook buiten deze tijden gesloten zijn wegens te weinig aanwezig personeel. Per e-mail zijn we de gehele werkdag bereikbaar. We verzoeken u eventuele stukken zoveel mogelijk per post naar ons te sturen (Postbus 473, 3830 AM Leusden) of een scan daarvan naar ons te mailen. Komt u toch stukken brengen, deponeer deze dan in de daarvoor bestemde kratten. Wij houden ons strikt aan de eis om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en verlangen dat ook van u.

Alle maatregelen betekenen dat onze dienstverlening soms wat anders verloopt dan u van ons gewenst bent. We rekenen op uw begrip!